Pilates

El Mètode Pilates, és un sistema d’entrenament físic inventat durant la Primera guerra mundial per l’alemany Joseph Pilates

 

Basant els seus coneixements en diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.

Al seu inici el mateix Pilates el va anomenar “Contrologia” (de l’anglès Contrology) ja que creia que el seu mètode utilitzava la ment per a controlar els músculs.

El mètode

El mètode Pilates se centra en la postura dels músculs centrals, que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral. 

En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l’aliniació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d’esquena.

Història del mètode Pilates

Classes de Pilates

Nom i cognoms
 
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: SILVIA MILLA CASTRO - CIF: 46966553R Dir. Postal: C/ JOSEP ANSELM CLAVE, 132 BAJOS, OLESA DE MONTSERRAT, 08640, BARCELONA
FINALITAT Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.
LEGITIMACIÓ El seu consentiment
DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.
DRETS Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACIÓ ADDICIONAL Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

You +

Tipus de Pilates

Modalitats de Pilates

  A PILATES & YOU hem adoptat el compliment de les normatives i mesures estipulades d'aforament, i també, les pertinents a higiene i desinfecció del Centre
Idioma »
error: Contingut protegit!