Pilates

El Mètode Pilates, és un sistema d’entrenament físic inventat durant la Primera guerra mundial per l’alemany Joseph Pilates

 

Basant els seus coneixements en diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.

Al seu inici el mateix Pilates el va anomenar “Contrologia” (de l’anglès Contrology) ja que creia que el seu mètode utilitzava la ment per a controlar els músculs.

El mètode

El mètode Pilates se centra en la postura dels músculs centrals, que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral. 

En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l’aliniació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d’esquena.

Història del mètode Pilates

Classes de Pilates

Nom i cognoms
La informació continguda en aquest missatge i / o arxiu (s) adjunt (s), enviada des SILVIA MILLA CASTRO, és confidencial / privilegiada i està destinada a ser llegida només per la (es) persona (es) a la (s) que va dirigida. Les seves dades seran tractades pel Responsable del Tractament: SILVIA MILLA CASTRO, amb 46966553R i direcció postal en C/ JOSEP ANSELM CLAVE, 132 BAJOS, OLESA DE MONTSERRAT, 08640, BARCELONA. Finalitat: Les dades de contacte i, si escau els relatius a la funció o lloc ocupat de les persones físiques que prestin serveis a l’empresa seran tractades amb la finalitat de mantenir el contacte amb les mateixes, així com de dur a terme la seva localització professional . Base de legitimació: Interès legítim. Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte que siguin estrictament necessàries o hi hagi una obligació legal. Termini de conservació: Mentre que estigui en vigor la relació entre les parts. Drets: Pot exercir els seus drets d’accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant del responsable del tractament; a més d’acudir davant l’autoritat competent si ho desitja (AEPD). Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari assenyalat, l’empleat o l’agent responsable d’entregar el missatge a el destinatari, o ha rebut aquesta comunicació per error, l’informem que està totalment prohibida, i pot ser il·legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d’aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l’adreça esmentada. Gràcies.

You +

Tipus de Pilates

Modalitats de Pilates

  A PILATES & YOU hem adoptat el compliment de les normatives i mesures estipulades d'aforament, i també, les pertinents a higiene i desinfecció del Centre
Idioma »