Pilates

El Mètode Pilates, és un sistema d’entrenament físic inventat durant la Primera guerra mundial per l’alemany Joseph Pilates

 

Basant els seus coneixements en diverses especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, el ballet o el ioga.

Al seu inici el mateix Pilates el va anomenar “Contrologia” (de l’anglès Contrology) ja que creia que el seu mètode utilitzava la ment per a controlar els músculs.

El mètode

El mètode Pilates se centra en la postura dels músculs centrals, que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral. 

En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l’aliniació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d’esquena.

Història del mètode Pilates

Classes de Pilates

Nom i cognoms
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Silvia Milla Castro FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Gestionar i respondre la seva consulta. CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització. LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT: Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’ informació. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals. ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Silvia Milla Castro, a C/ Josep Anselm Clave, 132, 08640, Olesa De Montserrat , Barcelonaa més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD) Accepto les condicions de l’ us del formulari de contacte Accepto que les meves dades identificatives siguin incloses per a finalitats comercials de Silvia Milla Castro (Pilates&You)

You +

Tipus de Pilates

Modalitats de Pilates

  A PILATES & YOU hem adoptat el compliment de les normatives i mesures estipulades d'aforament, i també, les pertinents a higiene i desinfecció del Centre
Idioma »
error: Contingut protegit!