Clase,  Coneixement

TINGUIS L’EDAT QUE TINGUIS.. A OLESA DE MONTSERRAT EL PILATES ÉS PER A TU!! (LLOBREGAT)

No importa l’edat, ni la condició física que tinguis per practicar Pilates.

Ja que és un Mètode de zero impacte per a les articulacions. Els exercicis són seleccionats, el que ens dóna la fórmula per començar a treballar amb qualsevol alumne, independentment de la seva edat i condició física.

T’esperem a PILATES & You C / Josep Anselm Clavé, 132 Baixos 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona) ☎️ 937 785 684 📞 618 55 44 61.

A OLESA DE MONTSERRAT (LLOBREGAT) PILATES&YOU

#PILATESandYou #PILATESandYouOlesa #OlesaDeMontserrat#MétodoPilates #Pilates #Contrology #PilatesKids #PilatesAdultos#PilatesTerceraEdad #PilatesEmabarazo #PilatesAtWork#PilatesAtHome #PilatesIndividual #PilatesGrupo #PilatesParaÉl#PilatesParaElla #PilatesParaTi @pilatesandyou

Idioma »
error: Contingut protegit!